Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek a Halacska Református Óvoda Kisbalambér csoportjának blogján. Itt hasznos információkat olvashatsz a csoportunk életével, valamint tervezett programjainkkal kapcsolatban.

2011. december 13., kedd

November(December)

November

Habakukk bábszínház járt nálunk a hónap elején. Gyermekeink mindig nagy izgalommal várják ezt a programot, hiszen kedves meséket láthatunk élvezetes előadásban. Ezen az előadáson egy kis sünit ismerhettünk meg, akit nagyon szerette volne, hogy megsimogassák és kívánsága a mese végére teljesült.

Adventi Manuális Délután megrendezése már hagyomány óvodánkban. Öröm számunkra, hogy ebben az évben is szívesen vettek rész a közös készülődésben szülők gyerekek egyaránt. Gyermekeink számára különleges alkalom volt ez a nap, hiszen szüleik is bejöttek a csoportokba, együtt készítették el az adventi koszorúkat, díszeket, képeslapokat. Hálásak vagyunk Istennek ezért a délutánért.

Soproni Trió műsora különleges élményt nyújt gyermekeink számára. Testközelből ismerkedhetnek meg néhány hangszerrel és játékos módon a komolyzenével. Lehetőségünk volt most is sok csodálatos zenét meghallgatni és kicsit meg is érteni, hiszen nem csak eljátszották nekünk ezeket, hanem beszéltek is róla.
A gyerekek örömmel és érdeklődve hallgatták az előadást. Zenei nevelésünk csodálatos színfoltja volt ez az alkalom.

December

2011. december 5. (hétfő)  Iskolai Mikulásünnepség
2011. december 6. (kedd) Óvodai Mikulásünnepség
2011. december 15. (csütörtök)  Templomi Karácsonyi Áhitat
2011. december 16. (péntek)  Látogatás a Kastély Múzeumban
2011. december 20. (kedd) Csoportos karácsony
2011. december 20. (kedd) du. Karácsonyi Tea délután
2011. december . (csütörtök) A téli szünet előtti utolsó nap.